loading...
Начало | Анализи | Първа версия за двата трупа в Казанлък

Първа версия за двата трупа в Казанлък

Анализи 0 Прочетено: 37170 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Първа версия за двата трупа в Казанлък

Работата по случая продължава

Появи се първата версия за двата трупа в Казанлък.

 

Наемателят на апартамента в квартал "Изток" в Казанлък, в който бяха открити два трупа, е убил собственика и после се е самоубил или е починал от рани с нож.

 

По тази версия работи полицията, съобщава БНТ. 

Празни бутилки от алкохол бяха открити в стаята, в която миналата нощ бе извършено двойното убийство. До престъплението се е стигнало след битов скандал между тях.

 

Под ръководството на Окръжна прокуратура – Стара Загора се извършва разследване на престъплението.

Малко след полунощ, на телефон 112, е постъпил сигнал за скандал в апартамент в жилищен квартал "Изток". Пристигналите полицейските екипи откриват заключени входната врата на апартамента и вратата на стаята, в която са открити двамата мъже.

 

Разбиват вратата и намират телата на 44-годишния собственик на жилището и 36-годишният наемател – руски гражданин. На масата е имало празни бутилки от алкохол.

 

"Причината за смъртта са множество травми по телата и на двамата, както от твърд и тъп предмет причинени увреждания, така и с нож остри прободни прониквания в телата на двамата пострадали", съобщи окръжният прокурор Дичо Атанасов.

 

По-младият мъж се занимавал със строителство, а другият отглеждал животни. "Няма данни двете лица да са криминално проявени. Самото деяние не е свързано с някакви техни стари криминални деяния", каза директорът на старозагорската полиция Стоян Стоянов.

 

Предстои да бъдат направени изследване и сравнителен анализ на следи, иззети от местопроизшествието. Работи се по всички възможни версии.

Източник: blitz.bg

Казанлък трупове Убийство двойно убийство версия
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0