loading...
Начало | Анализи | Възрастната лекарка прехвърли 4 апартамента на имотната мафия

Възрастната лекарка прехвърли 4 апартамента на имотната мафия

Анализи 0 Прочетено: 132174 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Възрастната лекарка прехвърли 4 апартамента на имотната мафия

Имотната мафия отмъкна 4 апартамента в София

Възрастна лекарка от София се оказа поредната жертва на имотната мафия. Разследване на Нова тв разкри, че малко преди тя да почине при странни обстоятелства, е останала без апартаментите си. 

През март месец 89-годишната д-р Нанка Калчева била приета в травматологията на „Пирогов” след падане. По време на престоя си в болницата жената се запознала със санитарката Мария Илиева. Тя твърди, че пациентката я помолила да се грижи за нея и след изписването от болницата. Илиева живеела в общинско жилище и поканила Нанка при себе си.

Наемател в едно от жилищата на Калчева, че след преместването си там, тя все по-рядко си вдигала телефона. По време на един от разгорите си с него, тя му обяснила, че й дават бели и розови хапчета.

Калчева живяла в дома на санитарката цял месец, след което починала в началото на май. Но малко преди смъртта си тя прехвърля 4-те си апартамента в София били прехвърлени на името на двама жители на кв. „Факултета”.

Сделките са изповядани при един и същи нотариус. Те са прехвърлени срещу издръжка и гледане. 

Гинка Иванова, която е далечна братовчедка на санитарката, става собственик на 2 апартамента - един в кв. „Света Троица” и един в „Ботунец”.

Покойната лекарка е имала и апартамента в "Овча купел", които е прехвърлила на Димитър Ташев. Жертвата е контактувала с тартора на имотната мафия в ромския квартал.

Тя е притежавала и два апартамента в Плевен, които също е трябвало да бъдат прехвърлени. Но жертвата издъхнала, преди изповядването на сделките. 

 


Източник: Блиц.бг

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0