loading...
Начало | Анализи | Каракачанов разкри цялата истина за отношенията си с Бобокови

Каракачанов разкри цялата истина за отношенията си с Бобокови

Анализи 0 Прочетено: 26838 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Каракачанов разкри цялата истина за отношенията си с Бобокови

Красимир Каракачанов проговори за отношенията си с братя Бобокови

Красимир Каракачанов разкри какви са отношенията му с братя Бобокови. Провокиран от появилата се в медийното пространство за роднинска връзка с бизнесмените, вицепремиерът заяви, че не знае в какво точно ги обвинява прокуратурата.

"Тези хора аз ги познавам като предприемчиви и работливи. Те почнаха от една гола поляна", добави Каракачанов. Той заяви, че след фалита на „Плама“-Плевен, предприятието за масло на братя Бобокови е било единственото в България.

Военният министър допълни, че през последните години предприемачите са разширили бизнеса си в Турция, Украйна и Узбекистан.

Каракачанов добави, че те не са от хората, които пропиляват спечелените пари за яхти. Вместо това ги инвестират в създаване на работни места.

"Държавното обвинение има явно данни или най-малкото съмнения за нещо и остава това да се докаже", добави още министърът.

Той поясни, че е кумувал на Атанас Бобоков преди 23 години. Патриарх Неофит в ролята на тогавашен русенски митрополит е водил църковната церемония. 

Каракачанов не скри, че е кръстил трите деца на Бобоков и често е присъства на семейни празници на фамилията.

Министърът добави, че в този случай се търси сензация.

Той поясни, че до този момент не е бил търсен от прокуратурата и това няма да се случи, тъй като няма за какво, пише БЛИЦ.

Източник: Блиц.бг

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5.00