loading...
Начало | Анализи | Бойко Борисов инспектира ремонта на АМ "Тракия"

Бойко Борисов инспектира ремонта на АМ "Тракия"

Анализи 0 Прочетено: 24822 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Бойко Борисов инспектира ремонта на АМ "Тракия"

Бойко Борисов с проверка на АМ "Тракия"!

Премиерът Бойко Борисов направи инспекция на ремонт на АМ "Тракия". За това съобщи той във Фейсбук. "Проверих как върви ремонтът на виадукта на 20-и км на АМ "Тракия".

Строителите работят и в събота, полагайки много усилия. Оставащите дейности са полагане на хидроизолация и асфалт. Ремонтът трябва да приключи до края на юни, за да може хората да пътуват до морето удобно и по-безопасно за активния летен туристически сезон", написа Борисов.

Премиерът Бойко Борисов направи инспекция на ремонт на АМ "Тракия". За това съобщи той във Фейсбук. "Проверих как върви ремонтът на виадукта на 20-и км на АМ "Тракия". Строителите работят и в събота, полагайки много усилия. Оставащите дейности са полагане на хидроизолация и асфалт. Ремонтът трябва да приключи до края на юни, за да може хората да пътуват до морето удобно и по-безопасно за активния летен туристически сезон", написа Борисов.

Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/politika/borisov-se-poyavi-iznenadvashcho-na-am-trakiya-i-obyavi-prekrasna-novina-za-letovnitsite-snimka_news748921.html

Източник: blitz.bg

Бойко Борисов
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0