loading...
Начало | Анализи | Жертви на грабеж заключиха крадеца на терасата!

Жертви на грабеж заключиха крадеца на терасата!

Анализи 0 Прочетено: 15120 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Жертви на грабеж заключиха крадеца на терасата!

В 05.45 ч. тази сутрин е съобщено, че неизвестно лице е заключено от граждани на тераса на 3-я етаж на къща в централната част на Варна, съобщават от ОД на МВР - Варна.

Полицейският екип, който веднага отишъл на мястото, задържал лицето, което оказало силна съпротива при задържането. При обиск в него са намерени 2 смарт телефона, детски смарт часовник, брачна халка на потърпевш, живеещ на адреса, както и малка сума пари.
При огледа на мястото са намерени, приготвени за изнасяне, 2 раници на потърпевшите, в които са били поставени 2 лаптопа, айпад и таблет и 4 каски за велосипедисти, също собственост на живеещите на адреса.

Материалите по случая са докладвани на прокурор при ВРП, образувано е бързо полицейско производство, на лицето е повдигнато обвинение и с постановление на наблюдаващ прокурор е задържан за срок до 72 часа.

Мъжът е задържан по-малко от 24 часа след освобождаването му от районно управление във Варна, където срещу него е образувано е бързо полицейско производство за кражба от магазин.

Източник: novini.bg

крадец на терасата
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0