Начало | Анализи | Видеото за България, което удиви света!

Видеото за България, което удиви света!

Анализи 0 Прочетено: 28854 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Видеото за България, което удиви света!

Видеоклип, който рекламира България със слоган INVEST BULGARIA | Move to be moved, получи одобрителни оценки от българите. Видеото, публикувано в Youtube, вече се споделя от хиляди. А всички говорят, че това е най-добрата реклама за страната ни досега.

 

Видеото е създадено от Българска агенция за инвестиции /БАИ/, съобщиха от институцията. Реализацията е по проект No BG16RFOP002-2.006-002 „Утвърждаване на България като успешна инвестиционна дестинация“.

В рамките на проекта успешно беше създаден имиджов клип на България. Основната цел на клипа е да бъде осигурено постигане на по-голямо въздействие и по-бързо възприятие на информацията, която трябва да достигне до инвеститорите с цел да формира положителна нагласа към България като инвестиционна дестинация, като се постави акцент върху ключовите индустрии, към които са насочени дейностите за привличане на инвеститори", коментират още от БАИ.

Видеото е с времетраене 2:38 минути. Обясненията към него са на английски език с български субтитри. Рекламира се не само възможностите на България като туристическа дестинация, но и като място, на което може да се инвестира.

ВИЖ ВИДЕОТО ТУК

Източник: novini.bg

България
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0