loading...
Начало | Анализи | Скандално разкритие! Синът на Масларова поръчал убийството на Станка Марангозова? (Подробности)

Скандално разкритие! Синът на Масларова поръчал убийството на Станка Марангозова? (Подробности)

Иво Масларов, доведеният син бившата социалната министърка Емилия Масларова в няколко правителства на БСП, е поръчителят на убийството на финансовата измамница Станка Марангозова!
Анализи 0 Прочетено: 39060 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Скандално разкритие! Синът на Масларова поръчал убийството на Станка Марангозова? (Подробности)

Иво Масларов, доведеният син бившата социалната министърка Емилия Масларова в няколко правителства на БСП, е поръчителят на убийството на финансовата измамница Станка Марангозова!

 

Той е платил на организирана престъпна група, ръководена от подполковник от Националната служба охрана, за да простреля младата жена пред дома й в столичния квартал "Младост" на 10 октомври 2019 г.

 

 Това научихме от източници в НСО, шокирани от разкритията за колегата им, който бе арестуван преди дни. Служителят е бил софиянец, командирован в Бургас, където работел в последните години. Инициалите му са Б. Ив. и от разследването на военна прокуратурата станало ясно, че освен с тази група за мокри поръчки, от години се е препитавал и с наркоразпространение по морето.

 

 Както ПИК TV показа преди минути от прокуратурата съобщиха, че военният е бил и в масонска ложа с действащи съдии, държавни служители и бивши министри, с които участвал в "уреждане на дела". Б. Ив. е бил човекът свързка между поръчителя Иво Масларов и физическите извършители, на които е занесъл 50 хил. лв. аванс за извършване на мократа поръчка.

 

 Още през есента разкрихме, че убитата Станка Марангозова преди години е имала тъмна афера с доведения син на бившата социална министърка Емилия Масларова - Иво. Проблемите й започнали през 2009 г., когато сключила договор с Иво Антонов Масларов. С договора той й предоставил сумата от 150 хил. евро, които да управлява. По думите на Марангозова, казани през 2013 г. в ефира на Нова тв, клаузите на договора били неизпълними. Тя трябвало да докарва печалба от 15 до 30% върху сумата.

 

Марангозова не могла да изпълни никоя от точките на договора. За 2 години и половина, обаче по сметката на Масларов превела 2 млн. лв., за което тя разполагала и с банкови извлечения. По думите й, това били собствени средства. Нямало как да му откаже, защото той я заплашвал.

 

 "Давах, докато имаше какво да давам. Заплашваше ме, че ще дойде в офиса, ще ме съблече гола и ще ме почне", споделя преди 6 г. Марангозова. "Бях в невъзможност да уведомя полицията. Към мен беше прикрепено лице, на което трябваше да прехвърля два автомобила", описва проблемите си вече убитата Станка. "В последните две години ДАНС Враца опазиха живота ми", разкри навремето още тя. В момента според разкритията на прокуратурата поръчителят се укрива в чужбина и за неговия арест е издадена европейска заповед, както и червена бюлетина в Интерпол. Иво Масларов напуснал още преди месеци страната.

Източник: ПИК

станка марангозова емилия масларова иво масларов
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0