loading...
Начало | Анализи | Хасан Адемов, който изкара коронавируса, разкри истината за заболяването!

Хасан Адемов, който изкара коронавируса, разкри истината за заболяването!

Анализи 0 Прочетено: 30240 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Хасан Адемов, който изкара коронавируса, разкри истината за заболяването!

Смятах, че COVID-19 е леко заболяване. Намирах се в средно-тежко състояние. В момента, в който имах температура, реших да си направя рентгенова снимка. Оказа се, че имам бронхопневмония вдясно, а останалите симптоми се появиха впоследствие. Това сподели в сутрешния блок на bTV народният представител от ДПС Хасан Адемов след преболедуването си от коронавирус.

,,Появиха се симптоми като кашлица, без храчки, която е изключително мъчителна и тя всъщност е основният симптом. Но страхът от неизвестното остава може би най-опасен. При мен нещата вървяха прогресивно'', разказа Адемов и допълни, че вече има изградени антитела.

Депутатът от ДПС определи резултатите на правителството за овладяване на кризата като задоволителни, но отчете, че по отношение на социално-икономическите мерки има още какво да се желае.

На въпрос за намаляването на ДДС на 9% за ресторантьорския бизнес и книгите Адемов заяви, че по този ще се отвори кутията на Пандора. По думите му чрез този законопроект се поставя въпроса кои стоки и услуги са по-социални от други.

,,ДПС ще подкрепи предложението за намаляване на ДДС за детски храните, памперсите и ресторантьорския бизнес'', посочи накрая Хасан Адемов.

Източник: novini.bg

коронавирус Хасан Адемов
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0