loading...
Начало | Анализи | Херо Мустафа: Гордея се с подкрепата на САЩ към България!

Херо Мустафа: Гордея се с подкрепата на САЩ към България!

Анализи 0 Прочетено: 26334 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Херо Мустафа: Гордея се с подкрепата на САЩ към България!

Херо Мустафа изрази положително мнение за бъдещето в отношенията между САЩ и България!

„Гордея се с подкрепата, която членовете на Американската търговска камара показаха за България в тези предизвикателни времена и съм смаяна от щедростта на американските компании.”, заяви американският посланик у нас Н. Пр. Херо Мустафа. Американската търговска камара в България проведе уебинар с нейно участие.
„Посолството на САЩ работи усилено за заздравяване на връзките между САЩ и България, и затова съм оптимист за бъдещето“, посочи още Мустафа.
“В сътрудничество с ръководството и членовете на АмЧам, Посолството на САЩ работи усилено за заздравяване на връзките между САЩ и България и затова съм оптимист за бъдещето”, заяви пред американската бизнес общност посланик Мустафа.
„Щастливи сме, че имаме още една възможност да обсъдим с посланик Мустафа широк кръг от теми, свързани с бизнес средата, инвестиционния климат и върховенството на закона. С подобен открит диалог и стабилен фокус върху общите приоритети сме убедени, че можем да постигнем успех в ключовите за нас области за подобрения в бизнес среда, законността и развитието на човешкия капитал в България“, посочи след събитието Оливие Маркет, президент на АмЧам България.

Източник: blitz.bg

Херо Мустафа
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0