loading...
Начало | Анализи | Министър Ангелкова се кипри с Долче и Габана за над 2 бона (Фото)

Министър Ангелкова се кипри с Долче и Габана за над 2 бона (Фото)

Анализи 0 Прочетено: 53046 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Министър Ангелкова се кипри с Долче и Габана за над 2 бона (Фото)

 

В елегантна бледорозова, 100% копринена риза с флорален принт на бели лилии и панделка за яка се изказa от парламентарната трибуна министърката на туризма.

Николина Ангелкова призова всички ни да подкрепим българския туризъм, като посетим нашето Черноморие това лято, в допълнение към съобщението, че хотелите и местата за настаняване в страната отварят. 

Въпреки че по коприненото творение, с което бе облечена госпожа министърката, няма явни белези за определена марка, Dolce & Gabbana почеркът е на практика необъркваем. 

Моделът е от колекция Пролет/Лято 2019 на фешън дуото Доменико-Стефано, към момента е изчерпан във всички големи онлайн магазини. За протокола, цената на изкусната италианска риза е 1 145 долара (приблизително 2 064 лева), а с намалението - $ 687 или 1 238 лева.

Причината да сме толкова категорични в дизайнерската принадлежност на този така основен елемент от женския гардероб е почти незабележимото лого от лявата страна на дрехата.

Доколкото виждаме, г-жа Николина храни особена симпатия към емблемата на италианската мода, тъй като по подаващата се дръжка на също бледорозовата й чанта, разбираме, че носи класическия модел Miss Sicilyчиято цена се срамуваме да коментираме.

 

Източник: Viewsofia

Николина Ангелкова
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0