loading...
Начало | Анализи | Намериха труп, разлагал се с месеци в софийски апартамент!

Намериха труп, разлагал се с месеци в софийски апартамент!

Анализи 0 Прочетено: 27720 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Намериха труп, разлагал се с месеци в софийски апартамент!

Софийски жител, който живеел сам, е починал в дома си. Човекът е живял като несретник и не е имал близки. 

 

Непоносимата миризма във входа е накарала съседите да потърсят помощ от институциите.

След поредица обаждания от 10-ти този месец до 112, полиция, пожарна, гражданска защита и прехвърляне от институция на институция получават един и същ отговор от всички институции: "Направете протокол от събрание на входа и викнете ключар. Като влезете и намерите труп, ни звъннете да дойдем", съобщава Агенция "Булфото".

Извиканият на място ключар казва, че не може да отвори и че според него вътре има труп. Останалите ключари, на които се обаждат съседите,  отказват да дойдат. Обитателите на блока взимат решение да се разбие прозорецът на балкона и да се проникне в апартамента. Единия от съседите влиза и намира трупа. Едва тогава на място пристигат екипи от 6-то РПУ, бърза помощ и следствена служба. Линейката отнася тялото.

 

Единият от съседите на починалия е помолен да свидетелства при влизането в апартамента и си поставя противогаз, заради силната миризма.

Според закона, етажната собственост трябва да вземе решение, да разбие вратата, да намери труп и да подаде сигнал на 112, за да се изпрати полицейски екип на мястото. Това беше казано и на живущите от кооперацията на ул. "Рачка" 38.

 

Източник: novini.bg

Труп
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0