loading...
Начало | Анализи | Цветомир Найденов разкри скандалната истина за Васил Божков

Цветомир Найденов разкри скандалната истина за Васил Божков

Анализи 0 Прочетено: 37674 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Цветомир Найденов разкри скандалната истина за Васил Божков

Той е категоричен, че за Божков да поръча човек е като да си поръча пица

Цветомир Найденов, който е бивш съдружник на Васил Божков, разкри скандалната истина за него.

 

„Никога не съм знаел, ако е имало такива неща, но по принцип Васил вярна дума не казва, затова може да лъже и сега за тези чести контакти. Аз в моя си бизнес съм си ръководил компаниите, за които съм отговарял“, заяви Цветомир Найденов в ефира на Нова телевизия по повод твърденията на Божков, че се е срещал с финансовия министър Владислав Горанов и премиера Борисов.

 

"Да прати малко фурми. Нищо не чакам от него, разделили сме си бизнеса, който сме имали заедно. Върнали сме си лицензите в 9 от фирмите, но това е много малко. Не искам е да имаме нищо общо с криминален престъпник", посочи Найденов.

 

"Ние сме имали съвместни отношения в една игрална фирма - Еврофутбол и още 9 игрални зали. Нашето семейство има бизнес в други игрални зали, цветарски магазини и т.н., в които той не участва. Когато ни заплаши с убийство, ние бяхме в шок и единственият начин, който решихме, е да спазваме истината какво сме чули и от юли до декември да събираме доказателства, които да извадим в обществото", посочи още Найденов.

 

"Записите са на брат ми на телефона. По принцип и Божков записва разговори. Той ходи винаги с 2 телефона, единият е на записвачка. Васил Божков е голям лъжец и манипулатор. С лекота може да ни заблуди", коментира още той.

 

"С Божков никога не сме били приятели, не сме излизали заедно по заведения, не ме е интересувало какво прави. Другото нещо, което е един мит, е че той ни е бил създал. Към момента, в който станахме съдружници, фирмата ми вече действаше от 3 години. Той ни е рекетирал още 2016, за да му прехвърлим 60% от онлайна“, разкри Найденов. 

 

 Той обаче не е подал сигнал тогава, защото е бил на мнение, че органите на реда няма да вземат мерки.

 

"За него да поръча човек е все още ние с вас да си поръчаме пица. Събрахме доказателства, предали сме ги в прокуратурата – Манол Велев, Йордан Динев, футболните съдии. Кой преби вашия колега Слави Ангелов?“, заключи Цветомир Найденов.

  

Източник: blitz.bg

Васил Божков Цветомир Найденов
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0