loading...
Начало | Анализи | От "Пирогов" разкриха какво е състоянието на бизнесмена Ивайло Пенчев

От "Пирогов" разкриха какво е състоянието на бизнесмена Ивайло Пенчев

Анализи 0 Прочетено: 28476 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
От "Пирогов" разкриха какво е състоянието на бизнесмена Ивайло Пенчев

Бизнесменът Ивайло Пенчев катастрофира

От „Пирогов“ съобщиха в официално изявление какво е състоянието на бизнесмена Ивайло Пенчев. Информацията от болничното заведение бе разпратена до медиите, пише БЛИЦ.

Днес следобед бизнесменът претърпя инцидент със самолет. Летателното средство е негова собственост. Инцидентът се е случил преди часове на летище Лесново.

Бизнесменът е настанен в противошокова зала, това стана ясно от съобщението на болничното заведение.

Веднага след като е бил приет в спешното отделение на "Пирогов" са му били направени всички необходими прегледи и изследвания.

На ключово място по тялото му има най-тежки поражения, съобщават от болничното заведение. Сериозни са травмите в областта на главата на бизнесмена. Именно в тази област са най-сериозните му фрактури.

От "Пирогов" допълват, че Ивайло Пенчев е контактен и адекватен към настоящия момент. Той ще остане в болницата за активно наблюдение и лечение, съобщават от там. Бизнесменът е настанен е в неврохирургията на „Пирогов“, пише БЛИЦ.

Причините, довели до инцидента, са в процес на изясняване.

По първoнaчaлнa инфoрмaция летателното тяло се е разбило заради oткaз нa двигaтeля. Това се е случило нa 5 км oт лeтищeтo.

Първоначално от Спешна помощ съобщиха, че състояние на Пенчев е изключително тежко. В последното съобщение от „Пирогов“ не става ясно дали има опасност за живота на бизнесмена.

Източник: БЛИЦ

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0