loading...
Начало | Анализи | Тези зодии са умниците в зодиака!Никой не може да ги настигне

Тези зодии са умниците в зодиака!Никой не може да ги настигне

Анализи 0 Прочетено: 310086 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Тези зодии са умниците в зодиака!Никой не може да ги настигне

 

 Никой не може да се опре на тези зодии по ум

И въпреки че всички зодии имат разли„ни качества и заложби, открояват се няколко знака, които заслужават титлата най-умни в зодиака.

 

Тези зодии са наистина надарени с много ум и интелигентност! При тях мозъкът работи неуморно и им помага да излизат от трудни ситуации. 

Ето кои са отличили като най-умните зодии експертите:

 

 Девите са дарени с остър ум още от раждането си. Абсорбират и попиват информацията като гъба. Освен това съумяват да я приложат в най-точния момент. Девите умеят да правят много точни прогнози

 

Лудо въображение и страхотни анализатори са Близнаците. Това е техният щедър подарък от звездите, смятат астролози. Имат много точна преценка и креативно мислене.


Водолеят лесно анализира всякаква информация и може да работи дори под голямо напрежение. Могат да са безпристрастни в оценката си, а това много им помага в работата.

 

Интелектът на Лъва граничи с гениалност. Освен, че са много любознателни, голяма част от тях преминават през различни житейски трудности и съумяват да извадят най-правилните заключения от всяка ситуация, които да приложат за в бъдеще.

 

Телецът е най-изобретателният зодиакален знак, който просто няма равен. Представителите на този знак са способни да се измъкнат от абсолютно всяка ситуация и да решат дори най-трудната задача


Изучаването на нови неща е приоритет на представителите на Козирога. Понякога те буквално се погребат под учебниците. Любознателни са и имат широк кръг от интереси

 

 

Източник: жената. блиц.бг.

зодии най-умни зодии умници в зодиака
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0