Начало | Анализи | Астрологът Т. Глоба: От 11 май животът на тези три зодии тръгва по нов път!

Астрологът Т. Глоба: От 11 май животът на тези три зодии тръгва по нов път!

Анализи 0 Прочетено: 34524 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Астрологът Т. Глоба: От 11 май животът на тези три зодии тръгва по нов път!

11 май е повратна точка в живота на тези три зодиакални знаци.

Тези три зодии ги очаква нещо много хубаво след 11 май

Според астрологът Т.Глоба за тях настъпва нов път напред.

През май месец Стрелецът трябва да поеме цялата тежест и отговорност за нещата, които прави.

В същото време астрологът Глоба препоръчва сега да се сблъскате с всичките си проблеми, за да ги решите веднъж завинаги.

Но за да може да продължите живота си без това бреме, за да решите възникващите проблеми, ще се наложи да станете систематични, предпазливи и  строго рационални.

А след 11 май животът ще придобие нови цветове и непрекъснато ще се движите към новосъздадените светове.

И макар понякога да срещнете трудности по пътя, трябва само да помните, че преодоляването им ще ви се позволи да откриете нови способности в себе си   и ще ви изведе на по-високо небе.

Скорпионът трябва да обърне внимание на малките неща около него. Астрологът препоръчва да не криете плановете си от близките и партньорите си.

След 11 май ще се отварят нови хоризонти за представителите на този воден знак.

Пътят напред е дълъг, но пък в компания с верни помощници и приятели той ще изглежда много по-лесен. А това ще ви помогне много по-бързо да преодолеете препятствията в живота си , като спечелите финансова независимост  и увереност в живота.

За да решите възникващите въпроси трябва Рибите да кажат това, което мислят по същество. Според Глоба само така не само ще разрешите проблемите за вас с благоприятен край, но и ще подобрите взаимното разбиране с роднините и близките си.Това разбирателство ще ви помогне да получите от най-близките си, любими и приятели, партньори прошка в периода след 11 май.

Без колебание и укриване ще можете да обсъдите най-интимните въпроси с тях. Така ще можете да се освободите от бремето на миналите си грешки и най-интимните си проблеми, напълно фиоксирайки се в бъдещето. А там ще ви очаква хармония, щастие и любов.

 

 

 

 

Източник: За жената

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha


Оценка на новината

0