loading...
Начало | Анализи | МВР с важни новини след премахването на КПП-тата!

МВР с важни новини след премахването на КПП-тата!

Анализи 0 Прочетено: 23940 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
МВР с важни новини след премахването на КПП-тата!

КПП-тата паднаха, но отново няма да може да пътуваме често и безпричинно!

Тази нощ паднаха КПП-тата в цялата страна и вече може да се пътува свободно, но не и безпричинно. Това се случи с издадена вчера заповед на здравния министър Кирил Ананиев.

От МВР днес обаче заявиха, че не са премахнати всички КПП-та. В един от кварталите на град Ямбол остава да функционират няколко КПП-та. Пунктовете в страната бяха обособени на 21 март . За този период до момента са върнати над 230 000 водачи.

Властите побързаха да направят и уточнение, че мерките няма да паднат окончателно: „Проверките на декларациите ще продължат и след падането на КПП-тата“. Ще останат и засилените проверки по пътищата.

 36 служители на МВР са с положителни проби за коронавирус, а 28 от тях вече са излекувани.

Тази сутрин тревожни новини съобщи секретарят на Националния оперативен щаб Димо Димов. Цели 69 са новозаразаните у нас за изминалите 24 часа. Те са от 12 области, както следва:

София – 14, Пазарджик – 14, Благоевград, Ямбол – 8, Видин, Кюстендил – 7, Хасково - 5, Сливен - 2, Бургас - 1, Плевен, Смолян и Стара Загора - също по 1 случаи.

В Хасково и Благоевград са заразени по две деца между 2 и 15 години. Коронавирус е установен и при 9 нови медици - 7 в Пазарджик и във Видин - 2.

Така общият брой на заразените с Ковид-19 в страната вече е 1758. Новите излекувани от коронавирус инфекцията са 18.

 

Трима души са починали за последното денонощие - мъж на 80 години от Велико Търново с множество заболявания,мъж на 61 години от Габрово, както и 71-годишен мъж от Сливен.


Източник: blitz.bg

КПП МВР коронавирус Димо Димов КПП-та
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0