loading...
Начало | Анализи | Страховито: Всичките осем планети ретроградни през годината!(Какво ни дебне)

Страховито: Всичките осем планети ретроградни през годината!(Какво ни дебне)

Анализи 0 Прочетено: 28980 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Страховито: Всичките осем планети ретроградни през годината!(Какво ни дебне) И осемте планети ще са ретроградни

И осемте планети са ретроградни през 2020!

Меркурий, Венера, Марс, Юпитер, Сатурн, Плутон, Уран, Нептун ще са в този дълъг ретрограден маратон.Трите висши планети също обръщат движението си, а те задават основните тенденции на годината - Юпитер, Сатурн и Плутон.

Марс ще бъде ретрограден от 10 септември до 14 ноември в Овен. Ще възникват конфликтни ситуации и борби. За изпълнение на поставените цели пък няма да достигат сила и енергия. В този период трябва да се внимава при работа с техника, оръжие, автомобили. Често стават повреди, техниката отказва. Пикът на тази ретроградност ще е на 14 октомври 2020 г., когато Марс, Слънцето и Земята ще застанат на една линия, като Марс ще се окаже на минимално разстояние от Земята.

Юпитер ще бъде ретрограден от 14 май до 13 септември. В този период не е добре да се започва нищо ново, а по-скоро да се завършват проекти, стартирани преди това.

Сатурн е ретрограден от 11 май до 29 септември. Това ще засегне по-скоро обществения живот, отколкото личния. Не се препоръчва да се сключват дългосрочни договори, да се регистрират фирми, да се купуват имоти, да се местите и да сключвате брак.

Уран ще започне ретроградно движение на 15 август, което ще продължи до 14 януари 2021 г. През този период може изведнъж да си припомните старите си нереализирани идеи, които са пуснали дълбоки корени в подсъзнанието. Възможно е и да се появи нов поглед към стари неща.

Нептун ще се движи ретроградно от 23 юни до 29 ноември. Това ще увеличи подсъзнателните сили и екстрасензорните способности - ясновидство, гадаене. В този период може да се освободите от разни догми, предразсъдъци и суеверия и да се заемете с по-сериозен самоанализ.

Плутон ще е ретрограден от 25 април до 4 октомври. Този ход на планетата на дълбоките трансформации ще засегне сферата на управление и вътрешната структура на всякакъв вид организации.

През 2020 г. Меркурий ще бъде ретрограден три пъти:

- от 17 февруари до 10 март (в Риби-Водолей);

- от 18 юни до 12 юли (в Рак);

- от 14 октомври до 3 ноември (в Скорпион-Везни).

Меркурий отговаря за комуникациите, пътуванията, търговията и бизнеса. През това време не бива да се започват нови проекти и да се сключват договори. Не трябва да се правят големи и скъпи покупки като имоти или да се купуват каквито и да било носители на информация, техника, транспортни средства. В тези периоди се объркват транспортът и електрониката, имуществото трябва да се пази.

 

Венера ще бъде ретроградна от 13 май до 25 юни в Близнаци. В това време може да се преразглеждат всякакви отношения - делови, любовни, финансови. Възможно е връщане към стари връзки или скъсване на съществуващите.


Източник: Блиц.бг

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0