loading...
Начало | Анализи | Страхотия! Пътнически влак помете камион (ФОТО и ВИДЕО)

Страхотия! Пътнически влак помете камион (ФОТО и ВИДЕО)

Анализи 0 Прочетено: 93996 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Страхотия! Пътнически влак помете камион (ФОТО и ВИДЕО)

Машинистът е направил опит да спре 

Тежкотоварен автомобил, пътнически влак и лодка, пресякоха пътищата си и стана страшно.

 

В резултат на жестокия удар, влакът се е вдигнал във въздуха.

Инцидентът се е случил на 29 април в норвежкия град Скиен. 

 

Около 11:45 часа камион, превозващ моторна лодка, по неизвестни причини останал със заглъхнал двигател точно на железопътния прелез. Случаен свидетел е заснел всичко на видео.

 

Високоскоростният пътнически влак се е движел с много висока скорост. 

Въпреки това преди сблъсъка машинистът е направил опит да намали. Очевидно разстоянието за пълно спиране не е било достатъчно и влакът с висока скорост преминал през ремаркето на камиона, на което била поставена лодката. От удара влакът излетява за момент във въздуха, след което излиза от релсите.

 

Местното издание NRK съобщава, че към момента на произшествието във влака са се намирали само четирима пътници и трима служители. За щастие в резултат на железопътния инцидент никой от тях не е получил сериозни наранявания.

 

Двамата мъже, пътуващи в камиона, също успели да избегнат фатални последици, въпреки че един от тях (вероятно собственикът на лодката) почти попада под отломките, които в резултат на силния удар се разлетели на всички страни. 

<iframe width="1263" height="712" src="https://www.youtube.com/embed/PAdO02DS0p0" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Източник: blitz.bg

влак камион тежка катастрофа
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0