loading...
Начало | Анализи | Мистерия покрай смъртта на д-р Пандова: Не е починала от коронавирус?

Мистерия покрай смъртта на д-р Пандова: Не е починала от коронавирус?

Анализи 0 Прочетено: 34902 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Мистерия покрай смъртта на д-р Пандова: Не е починала от коронавирус?

Нови разкрития за състоянието на починалата д-р Нели Пандова постъпва

Д-р Нели Пандова, която е втората жертва на коронавирус сред медиците у нас, е постъпила в столичната университетска болница "Света Анна" на 31 март. Тогава тя е била диагностицирана с вирусна бронхопневмония, но общото й състояние е било добро. При постъпването й в болницата е била тествана за COVID-19, тъй като е контактна със свой колега спешна помощ, който е бил с доказана положителна проба на коронавирус.

 "24 часа" съобщава, че още при постъпването на д-р Нели Пандова в Окръжна болница са били направени рентгенова снимка и скенер на белите й дробове. Тя е била тествана и с PCR тест, който е бил отрицателен. На 4 април е бил направен втори тест за коронавирус, който също е отчел отрицателен резултат. Междувременно лекарката е била лекувана за бронхопневмонията, която има. На 7 април е изписана в добро състояние, без оплаквания, след втори отрицателен тест.

Положителна проба за COVID-19 на тестът на д-р Пандова дава при приемането й в спешното отделение на Александровска болница, малко преди да почине. Тогава е направен и PCR, който също е отрицателен. Но това все още не е официално потвърдено.

Не е изключено белодробна тромбоемболия да е причина за рязкото влошаване на състоянието на д-р Пандова, пише plovdiv24.bg, позовавайки се на "24 часа".

Източник: plovdiv24.bg

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5.00