Начало | Анализи | Кошмар: Трупове се разлагат по улиците на Ню Йорк, докато чакат за погребението си!

Кошмар: Трупове се разлагат по улиците на Ню Йорк, докато чакат за погребението си!

Анализи 0 Прочетено: 40320 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Кошмар: Трупове се разлагат по улиците на Ню Йорк, докато чакат за погребението си!

Полицейските власти в Ню Йорк са започнали разследване, след като получили множество сигнали от граждани в Бруклин, които подали оплакване за неприятни миризми из улиците им в продължение на дни.

Оказало се, че десетки трупове на хора, починали от COVID-19, са били складирани в камиони под наем пред една от погребалните агенции в района. Когато се намесила полицията, служители от агенцията преместили телата в морги и хладилни камиони.

Според полицейски източник само в две от ремаркетата на камионите, които не били снабдени с хладилна камера, били натъпкани поне 50 трупа. Патоанатоми обясниха, че телата са престояли в камионите най-малко седмица и противната миризма, от която са се оплакали жителите в Бруклин, е дошла именно от разложението на труповете.

Властите в Ню Йорк коментираха, че мъртвите задължително трябва да бъдат прибирани в камиони, но с инсталирани хладилни камери, за да може да престоят по-дълго време, докато бъдат потърсени от близките им и погребани и най-вече да не се разнасят такива миризми.

 

Същевременно говорител на погребалната агенция разясни за медии в САЩ, че поради недостиг на места в самата сграда са били принудени да наемат няколко камиона с ремаркета, в които да складират за неопределено време телата на покойниците.

Източник: novini.bg

коронавирус
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0