loading...
Начало | Анализи | Делян Пеевски с щедро дарение в Свищов!

Делян Пеевски с щедро дарение в Свищов!

Анализи 0 Прочетено: 74970 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Делян Пеевски с щедро дарение в Свищов!

По време на свещения месец Рамазан, депутатът от ДПС Делян Пеевски дари на свищовската Многопрофилна болница „Д-р Димитър Павлович“ защитни облекла от най-висок клас, шлемове, очила и маски.

Дарението включва и сумата от 5 хиляди лева, която ще бъде използвана за борбата с коронавирус в община Свищов. Дарението беше връчено на болничното заведение чрез депутата от Стара Загора Халил Летифов и кмета на община Белица Радослав Ревански.

При посещението си в Свищов Халил Летифов и Радослав Ревански бяха посрещнати в административната сграда на Общината от кмета Генчо Генчев и заместник-кмета Бедри Алиев, които ги запознаха със ситуацията в община Свищов и мерките, които Кризисният щаб и общинскато ръководство предприемат за борбата с коронавирус. След това те бяха придружени до болничното заведение, където дарението бе официално прието от директора по административни дейности при МБАЛ „Д-р Димитър Павлович“ Елена Александрова.

В края на посещението кметът на Свищов благодари от свое име за щедрото дарение и съпричастността, оказана в труден за всички момент, като допълни, че този жест на доброт, и човечност в свещения за мюсюлманите месец Рамазан е израз на силното послание, което носят всички религиозни празници за спасение и милосърдие.

 

Източник: blitz.bg

Делян Пеевски
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0