loading...
Начало | Анализи | В памет на Милен Цветков!

В памет на Милен Цветков!

Анализи 0 Прочетено: 129150 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
В памет на Милен Цветков!

Генка Шикерова трогна публичното пространство със специално предаване, посветено на екранната си половинка Милен Цветков. Двамата трябваше да водят предаването „Алтернативата“ по TV 1. Съдбата обаче реши друго, защото точно на Великден Цветков бе убит от надрусан млад шофьор.

Предаването беше излъчено снощи.

Видимо развълнувана Шикерова разказа, че се познават отдавна с Милен Цветков. И двамата са били щастливи, че „отново имаме журналистически карти”.

Даже планирали точно тази седмица да ходят на брифинг в Министерския съвет.

“Щяхме да сме заедно там и да мълчим. Така си ги представяше нещата Милен. С доза провокация и с чувство за хумор”, разказа Шикерова.

Тя подчерта, че Милен Цветков е водил без план, в последния момент и според последните новини.

Искал е да направи интервю и с ген.-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски.

Щял да звъни и да разбере как точно може да се организира срещата. Вместо това обаче на Мутафчийски се обадила Генка Шикерова, за да го помоли да разреши връщането в София на дъщерята на загиналия журналист. Това потвърди днес и самият ръководител на Националния щаб за борба с коронавируса.

В памет на Милен Генка Шикерова бе поканила и гости, които да разкажат за работата си с Милен. Бяха излъчени и видеа от предавания на Цветков. Беше включен и журналистът Георги Милков.

В предаването се включиха и зрители, който изразиха възмущението си от нелепата смърт на тв водещия.

Междувременно стана ясно, че дъщерята на Милен Цветков вече е в България. Днес ще се гледа мярката и на 22-годишния Кристиан, който премаза автомобила на журналиста на столичен булевард, шофирайки в нетрезво състояние. На младежа вече е повдигнато обвинение.

Източник: novini.bg

Генка Шикерова Милен Цветков
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0