loading...
Начало | Анализи | Делян Пеевски подпомогна и пловдивските болници в битката с COVID-19

Делян Пеевски подпомогна и пловдивските болници в битката с COVID-19

Анализи 0 Прочетено: 87948 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Делян Пеевски подпомогна и пловдивските болници в битката с COVID-19

Народният представител Делян Пеевски направи още едно дарение. Този път то се осъществи в Пловдив!

УМБАЛ „Свети Георги“ получи дарение от 50 предпазни екипа за многократна употреба от най-висок клас. Още 115 бяха предоставени и на Областния кризисен щаб, който ще ги разпредели по пловдивските болници.

Дарението е от фирма на Делян Пеевски и ще свърши добра работа, тъй като в Пловдив вече се приемат пациенти с COVID-19.

 

Информацията бе оповестена от изпълнителния директор на университетската болница проф. Карен Джамбазов и областния управител и председател на щаба Дани Каназирева, пише БЛИЦ.

Гащеризоните са направени от cпeциaлнa PTFE мeмбрaнa, наподобяваща човешката кожа и са водонепроницаеми. Те са леки, не предизвикват алергични реакции, позволяват на кожата да диша и предотвратяват запарване.

„За пореден път изказваме благодарност на всички дарители – фирми и физически лица, които помагат за това медиците на първа линия, пряко ангажирани с лечението и обслужването на пациенти с COVID-19, да бъдат обезпечени с нужните защитни средства.

 

Областният кризисен щаб разпределя всички дарения, които получава, според нуждите на здравните заведения в Пловдив и областта“, заявиха проф. Джамбазов и областният управител.

Източник: blitz.bg

Делян Пеевски
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0