Начало | Анализи | Вижте версиите за жестоката семейна касапница във Велинград

Вижте версиите за жестоката семейна касапница във Велинград

Директорът на Главна дирекция „Национална полиция“ главен комисар Христо Терзийски даде извънредни подробности за кървава семейна драма с три трупа, която се разигра навръх Цветница във Велинград.
Анализи 0 Прочетено: 93744 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Вижте версиите за жестоката семейна касапница във Велинград

Директорът на Главна дирекция „Национална полиция“ главен комисар Христо Терзийски даде извънредни подробности за кървава семейна драма с три трупа, която се разигра навръх Цветница във Велинград.

БЛИЦ припомня, че вчера бяха открити телата на треньора по плуване Велко Клешков, който се е самоубил, след като е убил съпругата си и сина им.

„За съжаление това е един много трагичен инцидент“, заяви главен комисар Христо Терзийски. Той поясни, че сигналът в районното полицейско управление е получен в 09:50 часа вчера. Сигналът бил за „викове и скандали“. „Колегите са се отзовали незабавно, но най-вероятно е отключена агресия при неизяснени обстоятелства. Основната версия, по която работим, е за две убийства и едно самоубийство. Следствените действия продължават“, увери гл. комисар Терзийски. Той разкри, че не е имало сигнали за домашно насилие и побой в семейството на треньора по плуване от Велинград. „Голяма семейна трагедия е“, допълни главен комисар Христо Терзийски. Главният секретар на МВР Ивайло Иванов от своя страна каза, че нещо е отключило агресията у инструктора, който уби жена си и своя син. 

„Нещо е отключило агресията на инструктора по плуване от Велинград, който уби съпругата и сина си. Няма обаче външна намеса“, каза по bTV главният секретар на МВР Ивайло Иванов.  „Сигурно е, че 68-годишният мъж е намушкал с нож съпругата си и техния син, а след това се е самоубил. Нашата работа продължава. Надявам се да разберем каква е причината. Може да е психическо заболяване. За съжаление той е мъртъв! Има събрани доказателства, но не мога да ги коментирам“, добави Иванов. Той отрече мерките срещу разпространението на коронавируса да имат нещо общо с трагедията във Велинград.  Миналата година е имало 72 сигнала средно на денонощие за домашно насилие, а сега са 77, заяви главният секретар на МВР. Двамата родители са били инструктори по плуване в града и са обучавали десетки жители. Местните са шокирани и казват, че семейството било добро и за пример. „Имаме значително понижение в битовата престъпност. Намалели са кражбите, грабежите и убийствата. Това не ни успокоява. Продължаваме да си вършим работата, защото не знаем в кой момент престъпниците може да се активират отново“, заяви Ивайло Иванов. 

Източник: https://blitz.bg/kriminalni/koronavirus-ili-iznevyara-versiite-za-tragediyata-s-3-trupa-vv-velingrad_news739157.html

Велинград Убийство
общо: | показване:
Captcha


Оценка на новината

0