loading...
Начало | Анализи | Младен Маринов: Проверките не пречат на работата на аптеките!

Младен Маринов: Проверките не пречат на работата на аптеките!

Анализи 0 Прочетено: 11214 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Младен Маринов: Проверките не пречат на работата на аптеките!

Някои от аптеките са се опитали да хитруват, като не оказват съдействие на клиентите си, стана ясно от изявление на вътрешния министър Младен Маринов!

Аптеки у нас затварят временно и отказват да работят с граждани, като обясняват това с проверките на МВР и прокуратурата. Това съобщи вътрешният министър Младен Маринов пред БНР.

„Имаше единични случаи на аптеки, които слагаха бележки, че заради проверките са ангажирани и няма да работят. Това според мен е вид спекула в тази ситуация, защото проверките не би следвало и не пречат на нормалното функциониране на аптеките“, каза той.

 

Вътрешният министър допълни, че е провел конферентен разговор с вътрешните министри на държавите от ЕС за блокираните товарни камиони по границите.

„Основният проблем, който касае абсолютно всички, е това, че има блокиране на доставките, на движението на товарния транспорт и на организирания пътнически транспорт.

 

Ако при организирания пътнически транспорт тенденцията е да приключи, защото е важно да няма движение на хора, товарният няма как да приключи, защото ще спрат икономиките и доставките за борба със заразата“, каза министърът.

Източник: blitz.bg

Младен Маринов
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0