loading...
Начало | Анализи | Министър Младенов съобщи за измами във връзка с коронавируса!

Министър Младенов съобщи за измами във връзка с коронавируса!

Анализи 0 Прочетено: 25200 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Министър Младенов съобщи за измами във връзка с коронавируса!

В ситуация като тази, когато населението е в паника заради разрастващия се коронавирус, се появиха много измамници, които опитват да трупат парични печалби от всичко това. За щастие Младен Маринов и колегите му си вършат работата съвестно!

400 души са под карантина в цялата страна“, това обяви вътрешният министър Младен Маринов.

Той припомни, че вече са влезли в сила промените в Наказателния кодекс, които предвиждат до 5 години затвор и солени глоби за нарушителите на тази предпазна мярка, която е основна срещу разпространението на коронавируса у нас.

 

До настоящия момент домашната си карантина са нарушили петима души от София, които са установени от органите на реда и са върнати вкъщи, където ще продължат да изтърпяват ограничителната мярка.

Във Варна и Монтана също има по един такъв случай. Полицаите пък дори открили карантинирано лице от Благоевградско село в нетрезво състояние извън дома си.

Младен Маринов успокои гражданите, че ситуацията около хранителните магазини се е успокоила.

„Храна има и тя ще стигне“, категоричен е министър Маринов.

За съжаление обаче страшната ситуация с коронавируса е дала възможност за поява на нови опити за измами, разкри Маринов.

 

„Ситуацията е идеална среда за измамниците. Имаме само единични случи, по-скоро опити“, подчерта той и увери, че МВР работи усилено по пресичането им. Следи се и онлайн пространството за разпространяване на невярна информация, а по тази причина вече има задържан мъж от Пловдив.

Източник: blitz.bg

Младен Маринов
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0