loading...
Начало | Анализи | Топ адвокатът Людмил Рангелов: Васил Божков няма да се спре

Топ адвокатът Людмил Рангелов: Васил Божков няма да се спре

Анализи 0 Прочетено: 58086 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Топ адвокатът Людмил Рангелов: Васил Божков няма да се спре

Гаранциите целят публичен ефект


Топ адвокатът Людмил Рангелов коментира в ефира на Би Ти Ви случая с намерената в каса бележка за криминална регистрация на избягалия Васил Божков.

 

По този повод Рангелов заяви:

„През 90-те години от архивите на МВР се изнасяха документи, изнасяха се и служители, не само криминалистически регистрации. Бяха времена на безвремие и безвластие“.

 

"Не е нещо, което е страшно изненадващо", отчете още той.

"След като е достигнала до него, решил е да си го запази", коментира намерената бележка в касата на Божков, адвокат Рангелов.

 

"Това са гаранции, които търсят публичен ефект, прави се нещо шумно. Определено не са спирачка, ако тези лица решат да избягат", коментира той рекордните гаранции на Александър Тумпаров и Елена Динева в размер от 1,5 млн. лв.

 

"Той ще бъде оставен под наблюдение и контрол и ще започне процедурата дали да бъде екстрадирано лицето. Достатъчно е да му се отнеме паспортът и да му се ограничи движението му", допълни той.

 

"Ако наистина е поставен под ограничение, едно заминаване ще е нарушение, но човек с неговите възможности, едва ли ще се спре", заяви юристът на въпрос дали Васил Божков може да избяга от Обединените арабски емирства и замине в друга държава, например ЮАР.

Източник: pik.bg

МВР Васил Божков Елена Динева Людмил Рангелов Александър Тумпаров
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0