loading...
Начало | Анализи | Брутално! Лихвар отвлече щерката на негов длъжник, 2 часа се гаври с момичето

Брутално! Лихвар отвлече щерката на негов длъжник, 2 часа се гаври с момичето

15-годишно момиче от димитровградския квартал „Марийно” е било завлечено в близка горичка и станала обект на гавра. За случката съобщава бащата на девойката, който е сигнализирал и МВР
Анализи 0 Прочетено: 30492 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Брутално! Лихвар отвлече щерката на негов длъжник, 2 часа се гаври с момичето

15-годишно момиче от димитровградския квартал „Марийно” е било завлечено в близка горичка и станала обект на гавра. За случката съобщава бащата на девойката, който е сигнализирал и МВР, пише haskovo.live. Бащата на девойката разказа, че нападателят бил маскиран. Първо заплашил сина му, после отвлякъл дъщеря му в гората, където близо два часа се гаврил с нея. Бащата дължи пари на фамилията, дадени му на лихва, и това според него е поводът за нападението върху детето му.

От полицията потвърдиха, че има образувано досъдебно производство за принуда. Засега няма данни за изнасилване. Любопитното в случая е, че бащата на момичето обвинява за гаврата един от братята, известни в квартала като Хамдитата. Въпросният мъж е обявен за издирване от април миналата година. Тогава полицията арестува другите братя от семейството при специализирана акция и ги обвини в лихварство и в склоняване към проституция. Акцията беше на спец-прокуратурата, а мярката им се гледа в Специализирания наказателен съд.

Източник: Блиц

Димитровград Лихвар
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0