loading...
Начало | Анализи | Иван Гешев влезе и в образованието: До 30 студенти ще се докосват до българската прокуратура всяка година!

Иван Гешев влезе и в образованието: До 30 студенти ще се докосват до българската прокуратура всяка година!

Анализи 0 Прочетено: 11088 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Иван Гешев влезе и в образованието: До 30 студенти ще се докосват до българската прокуратура всяка година!

Иван Гешев направи нещо много важно за българското образование. Всяка година млади българи ще придобиват практически знания по наказателно право!

Главният прокурор Иван Гешев и деканът на Юридическия факултет в УНСС доц. д-р Захари Торманов сключиха споразумение за учредяване на стажантска програма между прокуратурата и въпросния факултет. Споразумението е в допълнение на подписания преди 7 години Меморандум за сътрудничество помежду им.

Целта на новото споразумение е осигуряването на практически знания у студентите. Всяка година ще има студенти, които ще се докосват до дълбините на българската прокуратура.

Стажантската програма ще се провежда в Софийска градска прокуратура, Софийска районна прокуратура и Софийска окръжна прокуратура.

В програмата могат да се включват до 30 студенти на година. Това ще бъдат  петокурсници с висок успех и големи интереси в областта на наказателното право.

 

След края на обучението всеки участник ще получи сертификат от Прокуратурата на Република България за изкарана стажантска програма.

Източник: pik.bg

Иван Гешев
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0