Начало | Анализи | Иван Гешев показва пълна независимост!

Иван Гешев показва пълна независимост!

Анализи 0 Прочетено: 35154 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Иван Гешев показва пълна независимост!

Иван Гешев се стреми да показва, че няма недосегаеми от закона и всеки трябва да си носи последствията от действията си! Това му носи и доста симпатизанти, които го подкрепят в ролята му на главен прокурор!

Социологът Антоний Гълъбов похвали главния прокурор Иван Гешев. Според него, Гешев заслужава подкрепа, защото до момента показва, че не е функция на някоя от другите две власти.

Тук е моментът да припомним, че Иван Гешев заяви, че ще прекрати практиката политически лидер да посещава главен прокурор със сигнал. Нещо, което много се е понравило на Антоний Гълъбов.

„Онова, което искрено се надявам да успее да постигне Иван Гешев, е да накара българските прокурори да бъдат по-решителни и по-смели.“, каза социологът по БНТ.

Неговата теза е, че прокурорите преди Гешев не са били достатъчно смели, защото не са били убедени, че винаги, когато повдигнат обвинение, ще има осъдителна присъда. Гълъбов смята, че това трябва да се промени.

„Прокуратурата е йерархична структура. Тя зависи до голяма степен от този, който е на върха на пирамидата.“ – каза доц. Гълъбов.

Източник: pik.bg

Иван Гешев Антоний Гълъбов
общо: | показване:
Captcha


Оценка на новината

0