loading...
Начало | Анализи | Началниците на полицията Христо Терзийски и Георги Хаджиев с важни разкрития и подробности за банковите обири и мерките срещу тях!

Началниците на полицията Христо Терзийски и Георги Хаджиев с важни разкрития и подробности за банковите обири и мерките срещу тях!

Анализи 0 Прочетено: 11970 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Началниците на полицията Христо Терзийски и Георги Хаджиев с важни разкрития и подробности за банковите обири и мерките срещу тях!

Полицейските началници Христо Терзийски и Георги Хаджиев проговориха за банкови обири, които тормозят страната в последните месеци!

 

Първите подробности за мерките, които са взети срещу банковите обири, разкриха началникът на „Национална полиция“ главен комисар Христо Терзийски и директорът на СДВР старши комисар Георги Хаджиев.

Вътрешният министър Младен Маринов е свикал спешна среща на всички висши служители в системата, на която са се обсъдли мерките, които трябва да се вземат срещу банковите обири.

За вчерашния обир е ясно, че са иззети охранителните камери на банката и 12 000 лв. Това разкри Георги Хаджиев, пояснявайки, че няма връзка между обира на Банка ДСК и Пощенска банка.

Днес от 10:00 часа е била проведена среща между представители на всички банки в София и ръководството на СДВР, на която са обсъдени мерките срещу банковите обири.

„Нападенията над такива клонове имат широк обществен отзвук и ние сме активно ангажирани да открием извършителите. Самите банки ни съдействат, предоставят ни много обем на видеозаписи, разговаряме с очевидци и сме отворени за нови сигнали от очевидци. При някои от инцидентите имаме доста добро видеонаблюдение, което е предоставено от самата банкова институция.“, разкри Христо Терзийски.

 

Въз основа на доказателствата може да се предположи, че става дума за едно и също лице, участвало в банковия обир сега и в такъв в края на миналата година, допълни Хаджиев.

Източник: pik.bg

Христо Терзийски Георги Хаджиев
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0