loading...
Начало | Анализи | Бойко Борисов: Имаме готовност да помогнем за намирането на Атанас и Адриан!

Бойко Борисов: Имаме готовност да помогнем за намирането на Атанас и Адриан!

Анализи 0 Прочетено: 47502 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Бойко Борисов: Имаме готовност да помогнем за намирането на Атанас и Адриан!

Бойко Борисов има готовност да помогне с каквото може, за да успеят Атанас и Адриан да се завърнат у дома невредими!

От няколко дни се издирват Атанас Пенчев и сина му Адриан. Те изчезнаха под връх Ботев и оттогава всички опити за връзка с тях са неуспешни.

Близките им обаче не спират с надеждите, че двамата още са живи и просто не могат да се свържат с никого, тъй като батериите на мобилните им телефони са паднали.

„Все още не сме загубили надежда, че са живи, че са намерили подслон в някой от заслоните, че просто няма обхват и затова все още не са намерени“, това каза вуйчото на 17-годишния, цитиран от „Телеграф“.

Бойко Борисов заяви, че е готов да помогне за разрешаването на случая. Той обяви, че държавата има готовност да включи служители от 61-ва стрямска механизирана бригада.

Установено е, че Атанас и Адриан са престояли няколко часа в заслона при връх Ботев, откъдето са тръгнали да слизат към подножието на планината към 8:30 часа сутринта. Заедно с тях са били още двама младежи от Стара Загора. Според хижаря Георги Стойков, Атанас и Адриан не са били облечени и екипирани достатъчно добре за сезона.

 

 

 

 

Източник: blitz.bg

Бойко Борисов
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0