loading...
Начало | Анализи | Българка уби детето си в Италия! (Другото й отроче се спаси като по чудо)

Българка уби детето си в Италия! (Другото й отроче се спаси като по чудо)

38-годишна българска гражданка беше арестувана в град Сервиляно, в централната италианска провинция Фермо, за умишлен палеж и причиняване на смърт, предаде АНСА.
Анализи 0 Прочетено: 40950 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Българка уби детето си в Италия! (Другото й отроче се спаси като по чудо)

38-годишна българска гражданка беше арестувана в град Сервиляно, в централната италианска провинция Фермо, за умишлен палеж и причиняване на смърт, предаде АНСА.

 

Жената е задържана заради пожар на 8 януари в семейно жилище, в което тя била с двете си деца, които спели. 6-годишната дъщеря на българката загинала. 4-годишната сестра на загиналото момиченце и майката били спасени. По време на инцидента 40-годишният съпруг на нашенката, който работел в строителството, не си е бил вкъщи. 

 

Семейството се преместило в Сервиляно преди няколко месеца. Дълго време те са живели в провинция Терамо, а след това една година - в провинция Мачерата. Адвокат Франческа Перлини от съда във Фермо, коментира пред италианските медии, че е издадена заповед за задържане на жената, като към момента тя се намира в затвор. На българката вече е повдигнато обвинение в убийство. Другото дете на жената, което е на 4 години, е отведено от социалните служби в защитено жилище.

Източник: Блиц

българка италия Убийство
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0