loading...
Начало | Анализи | Синът на карловски бизнесмен се размаза с джип за 150 бона

Синът на карловски бизнесмен се размаза с джип за 150 бона

Анализи 0 Прочетено: 55314 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Синът на карловски бизнесмен се размаза с джип за 150 бона Снимка: Блиц

 

И двамата с момичето са били неадекватни

Синът на известен карловски бизнесмен се е забил тази нощ с чисто новия си джип в стената на къща.

 

Инцидентът се е случил в Карлово. Синът на бизнесмена бил зад волана на чисто новия си джип „Мерцедес“ последен модел. Той го ударил в къщата на известен карловски зъболекар, който е и общински съветник - д-р Иван Моллов

 

Цяло чудо е, че луксозното возило не е успяло да удари електрическото табло, което се намира само на метър от мястото на инцидента. Момчето, което е на около 24-5 години е било с момиче в колата. Инцидентът е станал около 5, 5:30 ч. тази сутрин. И двамата са били тотално неадекватни. 

 

Разследващи коментираха, че младият мъж е бил и дрогиран, и пиян. Той се казва Христо Б. и е син на известен в Карлово търговец, който притежава хранителен магазин и складове.

 

Ако бяха уцелили електрическото табло и двамата щяха да изгорят като факли, коментират хора, които живеят наоколо и са се събудили от адския сблъсък. Д-р Моллов дори споделя, че си е помислил, че става земетресение.

 

Според запознати колата струва най-малко 150 хиляди лева.  Христо Б. е бил задържан. Като по чудо никой не е пострадал сериозно.

 

Източник: blitz.bg

Бизнесмен джип зъболекар Карлово пиян шофьор общински съветник дрогиран д-р Иван Моллов
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0