loading...
Начало | Анализи | Заловиха убиеца на красивата Андрея от Галиче! (Извергът направи пълни самопризнания)

Заловиха убиеца на красивата Андрея от Галиче! (Извергът направи пълни самопризнания)

Анализи 0 Прочетено: 22176 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Заловиха убиеца на красивата Андрея от Галиче! (Извергът направи пълни самопризнания)

Само за няколко часа полицията успя да разкрие тежкото криминално престъпление във врачанското село Галиче, пише BulNews.

 

Тази нощ пълни самопризнания е направил убиецът на 18-годишната Андрея Асанова, която беше заклана събота нощта в къщата си.

 

Още вчера криминалистите започнаха да работят с двамата братовчеди А.О. и Д.О., и докато ги разпитвали подозренията се засилили към първия, а вторият бил освободен.

 

Така след дълги часове разпити 18-годишният Ангел О. не издържал и направил пълни самопризнания в полицията в Бяла Слатина. През цялото време обаче се държал „железно“ и правел всичко възможно да заблуди разследващите.

 

Веднага след като се сринал той завел ченгетата и им показал къде е скрил ножа, с който е извършено престъплението. На място разказал с подробности и как е заклал красивата Андрея. Убиецът е съсед на своята жертва и се ползва с лошо име в селото.

 

Младежът е склонен към безпричинно насилие, като преди време е нанесъл побой на възрастен мъж. Разкриването на убийството е в резултат на непрекъсната работа на полицията в Бяла Слатина и колегите им от Враца и София.

 

Цял ден вчера хората наблюдавали процесуално-следствените действия на органите на реда, като през повечето време заподозреният Ангел бил с тях. Още преди обед на местопрестъплението пристигнали директорът на полицията във Враца Янко Янколов и шефът на районното управление в Бяла Слатина Красимир Йончев, които пряко ръководили издирването на извършителя.

 

Цяла нощ техните подчинени, подпомагани от колеги от столицата, са правили огледи вътре в къщата и около нея. Извършителят на кървавото престъпление Ангел О. е задържан за 24 часа в районното управление в Бяла Слатина.

Източник: Блиц

андрея галиче галиче галиче убийство
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0