loading...
Начало | Анализи | Изповедта на Цвета Караянчева разтърси България!

Изповедта на Цвета Караянчева разтърси България!

Анализи 0 Прочетено: 34902 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Изповедта на Цвета Караянчева разтърси България!

„Два месеца бях почти неподвижна. Благодаря на съпруга ми, че беше през цялото време до мен. Не знам как бих се оправила без него”. Това заяви в предаването „Неделята на NOVA” председателят на НС Цвета Караянчева. Тя разказа за катастрофата с нейния кортеж и цивилен автомобил, станала на 15 септември.

Тя е категорична, че кортежът ѝ никога не кара извън правилата.

„Това е нелепа случайност. И най-пострадала бях аз”, разказа председателят на НС. Тя си спомня само, че е чула шофьорът да казва: „Къде отива тази?” и е последвал удар.

„Имаше бързата реакция на момчетата, на съпруга ми. Бях с него, той беше леко ударен”, продължи Караянчева.

„Много ми се искаше в първите 3-4 дни, след като се възстанових емоционално, да се обадя на семейството и да ги попитам как са. Посъветваха ме да не го правя. Ако бях обикновен депутат или човек, който не се занимава с политика, това щеше да е първото нещо, което да направя. Но ме посъветваха да не го правя, защото може да се приеме като оказване на натиск”, каза Караянчева.  

„Ще се обадя, ще се срещна с тях, но нека всичко да мине. Върви прокурорска проверка, нека да не даваме хляб на жълтите новини”, каза председателят на НС.

Цвета Караянчева се похвали и с една новина – чака второ внуче.

„То ще ми е подарък за новата година”, призна Караянчева и уточни, че се очаква бебето да се появи на бял свят през април.

Източник: vesti.bg

Цвета Караянчева
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0