loading...
Начало | Анализи | Футболна легенда заряза болния си син, не ще да чуе за него (Всичко за скандала)

Футболна легенда заряза болния си син, не ще да чуе за него (Всичко за скандала)

Футболната легенда Дуайт Йорк тотално е зарязал сина си Харви. За това алармира майката на момчето - сексбомбата Кати Прайс. Двамата бяха заедно по времето, в което нападателя нижеше гол след гол с екипа на Манчестър Юнайтед.
Анализи 0 Прочетено: 37548 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Футболна легенда заряза болния си син, не ще да чуе за него (Всичко за скандала)

Футболната легенда Дуайт Йорк тотално е зарязал сина си Харви. За това алармира майката на момчето - сексбомбата Кати Прайс. Двамата бяха заедно по времето, в което нападателят нижеше гол след гол с екипа на Манчестър Юнайтед.

Йорк и Прайс обаче се разделиха, докато тя беше бременна. След раздялата им се роди Харви, който обаче е сляп и има синдром на Прадер-Вили (б.а.- комплексно генетично състояние, дължащо се на делеция или нарушение на гени. Заболяването включва намалена активност, хипотония, затлъстяване и поведенчески проблеми).

Прайс направи ДНК тест още след раждането и доказа, че Йорк е баща на Харви, но самият легендарен футболист никога не е искал да бъде част от живота на сина си.

Харви вече е на 17 години, а самотната майка трудно се справя с отглеждането му. Тя признава, че той често е обект на подигравки и това няма как да бъде спряно от самотна жена.

Пайс публикува няколко клипа в социалните мрежи и призова всеки, който има контакт с Дуайт Йорк да му каже, че синът му се нуждае от него.

В едно от видеата Харви обяснява, че би искал да пише на баща си в Инстаграм и да му каже, че му липсва.

"Харви не заслужава това. Той знае, че Дуайт се грижи много за другия си син Тайгър, а него не го поглежда и не разбира защо се случва всичко това. Баща му помага на стотици деца в родината си, а не поглежда собствения си син. За последно се видяха когато Харви беше на четири години", разказва Прайс. 

В същото време Дуайт Йорк публикува снимки в социалните мрежи, но не реагира на призивите на бившата си половинка.

Източник: Блиц

дуайт йорк кати прайс
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0