loading...
Начало | Анализи | Смъртта на милиардерско семейство потъна в мистерия

Смъртта на милиардерско семейство потъна в мистерия

Анализи 0 Прочетено: 37296 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Смъртта на милиардерско семейство потъна в мистерия

Телата на двамата висели на колани от конструкцията, която заобикаля вътрешния им басейн

Полицията в Торонто обяви, че е сложен край на частното разследване на мистериозната смърт на милиардера Бари Шърман и съпругата му.

 

Полицейското разследване остава действащо, като още не е ясно какво е причинило смъртта на двамата богаташи.

Остава в сила и обявената от семейството на Шърман награда от 10 милиона долара за този, който даде информация, която да доведе до арест и присъда.

 

Основателят на компанията за лекарства "Апотекс" и съпругата му Хъни. бяха намерени мъртви в имението им в Торонто.

Телата на двамата висели на колани от конструкцията, която заобикаля вътрешния им басейн. Телата били в полуседнало положение до басейна.

 

Полицията първоначално обяви, че смъртта на двамата е подозрителна и разследва евентуално убийство. В последствие полицаите казаха, че няма следи от проникване в имението и не издирват заподозрени.

Медии писаха, че полицейски източници им казват, че смъртта на милиардерите вероятно е била убийство, последвано от самоубийство.

 

Тази версия не беше приета от четирите пълнолетни деца на двойката, които наеха собствен разследващ екип, за да намери причините за смъртта на родителите им.

Месец и половина по-късно полицията определи смъртта на Бари и Хъни като двойно убийство и каза, че продължава да разследва.

 

Чрез своя адвокат семейството на богаташите отправи редица критики към полицията в Торонто. Беше обявена телефонна линия, на която да се подават сигнали от граждани, както и голяма награда за достоверна информация.

 

Сега телефонната линия е закрита и полицията в Торонто каза, че ако някой иска да подаде сигнал, трябва да се обърне към тях.

От адвокатската кантора, която обслужва семейството казаха, че частните детективи не са уволнени, а са приключили разследването си.

Източник: vesti.bg

канада милиардерско семейство Бари и Хъни Шърман Бари Шърман Торонто "Апотекс"
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0