loading...
Начало | Анализи | Бизнесмен е загинал в зверското меле край Карлово

Бизнесмен е загинал в зверското меле край Карлово

Собственик на хранителен магазин в Карлово е жертвата, която тази сутрин загуби живота си на пътя между карловските села Розино и Кърнаре
Анализи 0 Прочетено: 42084 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Бизнесмен е загинал в зверското меле край Карлово

Собственик на хранителен магазин в Карлово е жертвата, която тази сутрин загуби живота си на пътя между карловските села Розино и Кърнаре, научи БЛИЦ от свои източници.

 

51-годишният Анастас А. вероятно е пътувал по работа с висока скорост, според разследващи. Колата му се е забила в дърво и той е загинал на място. Ударът е бил толкова силен, че автомобилът се е врязал в дървото, наложило се е  пожарникари да режат ламарините, за да извадят шофьора.

 

Мъжът е наследил малкия семеен бизнес от баща си, от Карлово е, разказаха познати на почерненото семейство. Хранителният магазин бил известно време затворен, но после пак заработил. Мъжът оставя вдовица и двама сина, единият от които студент.

 

Според нашите източници Анастас А. имал сестри близначки, едната от които е починала преди време. "Майката на загиналия тази сутрин е много зле, цял ден не спира да плаче, не знаем как да й помогнем, освен да бъдем съпричастни, но това няма да върне Анастас. Жалко, беше много усмихнат човек, много сърцат", казаха още негови познати. 

Източник: Блиц

Карлово Катастрофа
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0