loading...
Начало | Анализи | Сериен убиец „засади“ бургаските градинки с трупове

Сериен убиец „засади“ бургаските градинки с трупове

Анализи 0 Прочетено: 29988 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Сериен убиец „засади“ бургаските градинки с трупове

Работата по случая продължава 

 

Мистериозен сериен убиец „засади“ градинките в Бургас с трупове.

 

Зловещото действие е било извършено в бургаския комплекс Славейков. Става въпрос за убиец на бездомни кучета и котки. 

 

Създалата се ситуация принудила зоолюбители да потърсят помощ от полицията. От две седмици неизвестен убива четириногите в комплекса и оставя труповете им в крайблоковите градинки, предава БГНЕС. 

 

Само за две седмици намерените тела на убити котки надхвърля 25. Жители на комплекса разказват че животните са дружелюбни и обгрижвани. Това било и причина да доближат нощният екзекутор. Телата им пък били оставяни с послание за тези, които се грижат за бездомните животни. 

 

„Мен ме притесни този последния труп който намерих, защото беше очевидно, че е човешка намеса. Беше убито животното, беше завързано на лапичката му с панделка сладкиш с формата на сърце и отгоре ние го преведохме на баварски диалект пишеше „забава на поляната”. Котето беше на поляната“, разказа Петя, жител на комплекс „Славейков”. 

 

Тук минават деца, майки с мънички деца, всичко това го виждат. Пример за насилие. Жестоко е, жестоко. Няколко от телата на животните са изпратени за анализ, за да се установи причината за смъртта им. 

 

Все още продължават процесуално-следствените действия по установяване самоличността на извършителите на действията по отнемане живота на въпросните котки, като се опитва да се установи и средството с което всъщност те се тровят. Твърде вероятно е да се касае за отрова за плъхове, съобщи Цветелина Рандева – говорител на ОД на МВР Бургас.

Източник: blitz.bg

Бургас сериен убиец трупове животни отрова за плъхове зоополиция
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0