loading...
Начало | Анализи | Грозна шашма с името на Юлиан Вергов! (Вижте реакцията му)

Грозна шашма с името на Юлиан Вергов! (Вижте реакцията му)

Юлиан Вергов не е първата и със сигурност няма да е последната родна популярна личност, която се оплаква от фалшиви профили в социалните мрежи.
Анализи 0 Прочетено: 35784 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Грозна шашма с името на Юлиан Вергов! (Вижте реакцията му)

Юлиан Вергов не е първата и със сигурност няма да е последната родна популярна личност, която се оплаква от фалшиви профили в социалните мрежи.

 

Актьорът, по когото феновете, най-вече фенките, на хитовата медицинска поредица "Откраднат живот" продължават да са луди, въпреки че героят му напусна сериала още миналия сезон, стана жертва на измамник.

Въпросният човек, представил се от името на Вергов, започнал да агитира все по-настоятелно последователите на актьора във виртуалното пространство да гласуват за определени кандидати в деня за размисъл.

 

Щом видял какво се случва "от негово име" в социалните мрежи, Юлиан Вергов моментално сигнализирал профила да бъде докладван.

"Това е лъжец с мой профил. Лошото е, че е политическа агитация в разрез със закона", реагира веднага актьорът, който побърза да подаде сигнал за злоупотребата, за да не бъде глобен за нарушение на закона за нещо, което практически не е извършвал.

От информациите става ясно, че мошеникът е направил страницата още през 2015 година и в рамките на 4 години е успял да събере над 12 000 последователи. Най-фрапантото в случая е, че голяма част от колегите и близките на Юлиан Вергов са повярвали, че именно той прави въпросната агитация.

Дори колегите на актьора от "Откраднат живот" са се хванали на въдицата и даже са го добавили в своя официален профил в социалните мрежи.

Любопитна подробност е, че на името на Юлиан Вергов са регистрирани още поне 5-6 профила, които, разбира се, не са поддържани от него. Може би сега ще успеят да привлекат вниманието и на отдела за киберсигурност.

Източник: Блиц

юлиан вергов
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0