loading...
Начало | Анализи | Лекари причиниха нещо ужасяващо на бременна жена

Лекари причиниха нещо ужасяващо на бременна жена

Анализи 0 Прочетено: 60228 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Лекари причиниха нещо ужасяващо на бременна жена

Направиха аборт на грешната пациентка

Медицинските гафове нямат край.

 

След като случаят с жената, която беше забравена в продължение на шест часа в скенера на болницата в Павликени шокира цяла България, то този случай определено ще ви разтърси.

 

Оказва се, че медицинските гафове далеч не са патент само на медицинските лица в страната ни. Този драстичен случай е от Южна Корея – лекари направили грешка с пациентките и направили аборт на грешната бременна жена.

 

Пациентка от Виетнам пристигнала в болницата в Сеул на шестата седмица от бременността си. Лекарите й направили инжекции и я изпратили в стаята за лечение, съобщава „The Korean Herald“.

 

Лекарят и медицинската сестра в лечебното заведение решили, че жената е дошла за аборт. Те дори не посочили името на пациентката и не я попитали за коя процедура е записана.

 

Жената била инжектирана с упойка и била изпратена за аборт. Пациентката разбрала за процедурата едва на следващия ден, когато започнала да кърви.

 

Тя отишла в клиниката, където й казали, че бременността е прекратена. Тогава жената отишла в полицията. Срещу медицинската сестра и лекарят е открито дело по обвинение за небрежност.

Източник: blitz.bg

аборт Виетнам бременна жена
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0