loading...
Начало | Анализи | Секси мотористка загина след ужасяваща катастрофа

Секси мотористка загина след ужасяваща катастрофа

Романтичка и мечтателка са първите думи, които ни идват на ум, когато погледнем социалните мрежи на тази украинка, която трагично загина в страшен инцидент
Анализи 0 Прочетено: 212814 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Секси мотористка загина след ужасяваща катастрофа

Романтичка и мечтателка са първите думи, които ни идват на ум, когато погледнем социалните мрежи на тази украинка, която трагично загина в страшен инцидент. Красива жена с луксозен мотоциклет - подобен образ няма как да не привлече тълпи от фенове в социалните мрежи. 41-годишната жителка на Киев Елена Кузавова с прякор Кузавини, споделяше снимки от динамичния си живот.

Към всяка публикация Елена се опитваше да добави положителен смисъл. Тя говореше за това как обича природата, цени простите радости и знае как да мечтае. „Всеки голям сън започва с мечта“, пишеше блогърката, отбелязвайки, че се опитва да изживее живота си в най-голяма степен. "Отчаяна. Това съм аз! Това е основната ми черта. Всичко го правя, с мъка, от сърце. Знам как отчаяно обичам. Знам как да живея отчаяно. Знам как да вярвам отчаяно", пишеше тя. „Времето лети, няма как да го спрете. Но вие сте пилотът на вашето време, така че управлявайте процеса. Запознайте се с изгревите, ходете боси по тревата, пясъка, земята, целувайте се само с любов <...>. смях, до сълзи, до треперене", бяха думите й.

Но основната страст и смисълът на живота на Елена бяха приказките. Зрелищни снимки на лилав мотоциклет (любимият й цвят) са основната част от Instagram профила на Елена. В дъжда, снега и жегата "железният й кон" винаги беше наблизо. "Мога да кажа, че шофьорският опит не идва с годините, шофьорският опит идва с километрите. Това е моят вятър, свободата ми, това е моята мечта", споделя Елена Кузавини.

Страстта на Елена обаче стана причина за нейната смърт. Тя загина на магистрала Гостомел край Киев, в ужасна катастрофа на 19 октомври. Елена карала мотоциклета си BMW, когато шофьор на фолксваген, паркиран край пътя, потеглил и тръгнал да прави обратен завой. Елена влетяла в задната част на колата. Според майката на Елена дъщерята й винаги е карала внимателно и в началото се страхувала да кара дори колело, но успяла да преодолее страха си. "Всеки, който я познава лично, знае, че се движи възможно най-внимателно, никога не е гонила никого", добавя майка й.

Източник: Блиц

мотори
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0