loading...
Начало | Анализи | Адвокат Марковски с горещи разкрития за убиеца Джок Полфрийман

Адвокат Марковски с горещи разкрития за убиеца Джок Полфрийман

Анализи 1 Прочетено: 54432 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Адвокат Марковски с горещи разкрития за убиеца Джок Полфрийман

Маститият юрист е категоричен, че убиецът ще напусне България

Адвокат Марковски коментира случая с убиеца Джок Полфрийман. Според него задържането му е напълно законно и не са били нарушавани правата му.

 

Адвокат Марковски е категоричен, че убиецът ще напусне България. Той поясни, че това ще се случи в мига, в който на сайта на ВКС има решение по делото му.

 

„Той е погасил един човешки живот по безобразен начин. С това зверско убийство на един колега, който умря едва на 20 години, той доказа, че иска да унищожи един човешки живот по мъчителен начин“, каза Марковски.

 

„Полфрийман получи тежка присъда, но несправедлива. В неговата държава, и в много други, той спокойно може да получи доживотна присъда“, поясни защитникът.

 

„Неговата присъда е лека. Аз лично считам, че това освобождаване не е разумно и свързано със смисъла на Закона“, каза Марковски. „Председателят на ВКС няма право да нарежда на съдията, защото той е независим, но така дава указание, което съда пък може спокойно да не изпълни“.

 

Това заяви защитникът по повод безпрецедентния опит на Лозан Панов да окаже натиск върху съдебен състав по-бързо да се произнесе по казуса с освобождаването на убиеца Джок Полфрийман.

Източник: blitz.bg

адвокат Марин Марковски Джок Полфрийман
avatar
az 2019-10-21 13:00:54
glupender
общо: 1 | показване: 1 - 1
Captcha

Оценка на новината

0