loading...
Начало | Анализи | Разстреляната Станка Марангозова с жалби срещу сина на Емилия Масларова

Разстреляната Станка Марангозова с жалби срещу сина на Емилия Масларова

Разстреляната с три куршума в столичния квартал „Младост“ Станка Марангозова има криминални регистрации за измами и още четири за финансова несъстоятелност.
Анализи 0 Прочетено: 146 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Разстреляната Станка Марангозова с жалби срещу сина на Емилия Масларова

Разстреляната с три куршума в столичния квартал „Младост“ Станка Марангозова има криминални регистрации за измами и още четири за финансова несъстоятелност. Според разследващи, мотивът за убийството на жената е свързан с финансови афери, пише в. „Телеграф“.  

 

Проверка показа, че убитата е пускала жалби в спецобвинението за изнудване срещу сина на ексминистъра от левицата Емилия Масларова – Иво Масларов, и негов партньор.  

 

По оперативни данни в периода 2011-2016 г. през банковите сметки на Марангозова преминали над 300 млн. лв. и то официално. Тя се представяла за финансов брокер и залъгвала хора с много пари, че ще им ги увеличи като инвестира в инвестиционни фондове.  

 

Излъганите от нея жертви са над 50 и то с огромни суми, сочи разследването. Една от любимите ѝ схеми била да лъже, че ще купува жито, после ще го продаде на борсата, но така и не връщала парите на хората. На практика създала финансова пирамида, а измамените от нея са много.   

 

Била е изправена пред Темида преди три години, след като завлякла двама бизнесмени с над 1,4 млн. лв.   Има и заведени три иска от банкови и кредитни институции за над 160 000 лева, за които има изпълнителни листове.  

 

От друга страна през последните 5-6 години Марангозова е била доста активна и в завеждането на граждански искове срещу различни хора, с които е имала вземане-даване.   За този период е завела 10 граждански дела. Исковете варират от 30 000 лева до над половин милион.   Последното дело е срещу Иво Масларов и Елена Масларова и е заведено през август тази година.  

Източник: Блиц

станка марангозова емилия масларова
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0