loading...
Начало | Анализи | Валентин Радев с коментар за кошмара в "Дунарит"

Валентин Радев с коментар за кошмара в "Дунарит"

Анализи 0 Прочетено: 35532 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Валентин Радев с коментар за кошмара в "Дунарит"

Бившият вътрешен министър Валентин Радев коментира случилото се в "Дунарит".

Той заяви, че причината за пожара ще стане ясна, когато се направи оглед на помещенията. Това ще се случи най-рано утре след 12 часа на обяд. Валентин Радев допълни, че това е инцидент и няма реална опасност за населението, пише БЛИЦ.

„Това не е взрив, а пожар. Опасност, е ако се взривяват боеприпаси. Това може да стане, ако тротилът е над 1 тон, иначе той гори. Там няма такива големи количества”, посочи Радев.

Той допълни още: „Има няколко пожарни на място, там е и главният комисар, който е много опитен. Вероятно нещо с машините не е било наред. Дори не е човешка грешка, така си мисля. Винаги когато е имало пожар и изгорят веществените доказателства, тогава влизаме в конспирации. Но не мисля, че тук има такива”.

Валентин Радев допълни, че все пак "Дунарит" е производствен цех. Според него няма нещо, което не е правилно в тази ситуация. Той оценява като напълно адекватни действията на ръководството и тези на работниците. Радев е категоричен, че в случая не са допуснати никакви грешки. Той успокои, че няма опасност за хората в близост до "Дунарит", пише БЛИЦ.
Бивш МВР шеф с горещ коментар за кошмара в

Източник: Блиц.бг

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0