loading...
Начало | Анализи | Борис Станчов искал прекратяване на фаталния мач, треньорът му отказал

Борис Станчов искал прекратяване на фаталния мач, треньорът му отказал

Продължават разкритията за починалия наш боксьор в Албания
Анализи 0 Прочетено: 33012 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Борис Станчов искал прекратяване на фаталния мач, треньорът му отказал

Продължават разкритията за починалия наш боксьор в Албания. Както вече стана ясно, 22-годишният Борис Станчов издъхна след мач в Шкодра, в който участва със сменена самоличност - с името на братовчед си Исус Величков. 

Съотборник на Станчов изнесе нови шокиращи данни за случилото се. Руслан Николов твърди, че Борис е искал прекъсване на мача, но желанието му не е било уважено.

Николов разказа как Венцислав Георгиев (треньор и мениджър на починалия) е накарал Станчов да изпие ампула с неизвестно съдържание преди излизането за фаталния мач. Той смята, че това е причината Борис да издъхне на ринга. Станчов не искал да я изпие. "Треньорът му каза "Аре бе, женчо, толкова ли не можеш да изпиеш една ампула" и му я изсипа в шишето за водата и той я изпи. Това се случи около час и половина преди мача. Аз бях в стаята при тях и видях както се случи. По време на мача се забеляза, че Боби е отпаднал физически, а беше толкова натрениран, с толкова хъс, а игра толкова слабо...", каза пред БНТ Руслан Николов.

Той разказа, че Борис е искал да прекъсне мача още в третия рунд, но никой не му обърнал внимание. "Викаше към треньора, вижда се и на кадрите как вика "Тренер, стоп!". Не знам защо срещата не беше прекъсната", недоумява Руслан Николов.

По думите му и треньорът, и всички съотборници знаели, че Борис се състезава с личната карта на братовчед си. Венцислав Георгиев обаче отрича това. 

А доказателство, че треньорът знаел за сменената самоличност, според Руслан Николов, е това, че е подсещал Борис да не забрави личната карта на братовчед си Исус Величков, когато ходят на състезание. 

Източник: Блиц

борис станчов исус величков
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0