loading...
Начало | Анализи | Исус Величков за мъртвия боксьор: Даваха му пари, за да пада!

Исус Величков за мъртвия боксьор: Даваха му пари, за да пада!

Починалия боксьор е имал общо шест мача с чужда самоличност и е взимал пари, за да пада.
Анализи 0 Прочетено: 39438 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Исус Величков за мъртвия боксьор: Даваха му пари, за да пада!

"Самият аз съм не съм бил боксьор, имам лиценз, защото навремето бях футболист. Дадох му моята самоличност, понеже той ме беше уверил, че няма да имам ядове с личните ми данни, а аз като обикновен човек си въобразявах, че ще има проблеми, но все пак му я дадох." Това заяви пред Нова телевизия братовчедът на загиналия в Албания боксьор Исус Величков.

Той призна, че починалия боксьор е имал общо шест мача с чужда самоличност и допълни, че Борис Станчов е взимал пари, за да пада.

,,Според мен става въпрос за убийство. Убили са брат ми, за да не спечели мача", заяви и сестрата на боксьора. По думите ѝ тя само предполагала, че брат ѝ се боксира под чужда самоличност.

"Всичко е за пари. В България е взимал най-много до 300 лева, но той не се биеше толкова за пари, колкото от любов към спорта. Освен това той никога не е имал болести, а в случаите, когато е боледувал, се е лекувал само с плодове. Не е взимал никакви лекарства'', сподели още сестра му и обяви, че за всичко това е знаел треньорът му и той трябва да понесе отговорност.

Източник: Блиц

борис станчов исус величков
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0