loading...
Начало | Анализи | Сестрата на загиналия в Албания БГ боксьор: Треньорът му избяга!

Сестрата на загиналия в Албания БГ боксьор: Треньорът му избяга!

Българският боксьор, който загина на ринга в Шкодра (Албания), е Борис Станчов, а не Исус Величков, както първоначално беше обявено от Българския професионален боксов съюз
Анализи 0 Прочетено: 261 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Сестрата на загиналия в Албания БГ боксьор: Треньорът му избяга!

Българският боксьор, който загина на ринга в Шкодра (Албания), е Борис Станчов, а не Исус Величков, както първоначално беше обявено от Българския професионален боксов съюз. Това се потвърждава и от публикацията на сестрата на починалия млад състезател. Ани Станчева направи ужасни разкрития след кончината на брат си, почернила семейството им.  

Тя също e учудена как на Борис е позволено да се качи на ринга с подменена самоличност. Сестрата на загиналия твърди, че треньорът на брат й е напуснал "шибаната продажна Албания", щом разбрал, че той е починал.

Както вече стана ясно, Станчов е излязъл на ринга със самоличността на Величков, като за момента не е ясна причината за подмяната. Боксьорът е участвал в мач в категория "перо" срещу местния представител Ардит Муря, като в четвъртия рунд е припаднал. На помощ веднага са се притекли от медицинския екип, успели са да го върнат в съзнание и да го транспортират в близката болница.

"Възползват се от това, че сме роми! И мислят, че не си знаем правата, но много сгрешиха . Аз и моето семейство ще получим справедливост за отнетия живот на моя брат! Единственият, който ни го отнеха!", пише още сестрата на починалия млад боксьор.
 

Източник: Блиц

борис станчов исус величков
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0