loading...
Начало | Анализи | Брутални кадри 18+! Годеницата на кандидат-кмета на "Демократична България" лъсна в порно снимки с вибратори

Брутални кадри 18+! Годеницата на кандидат-кмета на "Демократична България" лъсна в порно снимки с вибратори

Скандални порно снимки на годеницата на кандидата за кмет на "Демократична България" Борислав Игнатов лъснаха в тайни порно чатове.
Анализи 0 Прочетено: 428904 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Брутални кадри 18+! Годеницата на кандидат-кмета на "Демократична България" лъсна в порно снимки с вибратори

Скандални порно снимки на годеницата на кандидата за кмет на "Демократична България" Борислав Игнатов лъснаха в тайни порно чатове. На кадрите Йорданка Михайлова е заснета във вулгарни пози, на които е разчекната без гащи, но с широка и предизвикателна усмивка гледа камерата.


За това сигнализира читател на ПИК, според когото имало и видео подвизи с палавата блондинка, но гледането им изисквало вътрешен достъп до въпросните секретни чатове. Ако се съди по няколкото снимки, видеата са вероятно доста по-пикантни.


Една от снимките показва как годеницата на архитекта от Варна е налапала огромен червен вибратор, а на друга сама си го монтира на едно място.


Най-скандален е третият кадър, на който се вижда как снимащият мъж се намесва в играта на палавата Йорданка и вкарва в нея втори лилав вибратор. Неизвестният мачо с крак бута секс играчката, докато в същото време тя смуче с кеф червения вибратор.


Обстановката, в която се разиграва долнопробното порно, е не по-малко шокираща - мизерна и мръсна стая, с разхвърляни дрехи и обувки навсякъде. 


Според потребителите, разменящи си снимките в порно чатове, 
те са правени от бивше гадже на Йорданка по времето, когато е била студентка.


На кадрите се вижда, че днешната годеница на кандидат-кмет с 4-5 години по-млада, което означава, че вероятно не са правени от Борислав Игнатов. 


Проверка на ПИК установи, че връзката на Михайлова с варненския архитект датира от близо 3 години, а наскоро двамата дори започнали да мислят за сватба.


След студентската скамейка палавата Йорданка се изявявала като активистка на "Да, България" и именно покрай политическите страсти се залюбила с Игнатов, издават пък партийни другари на архитекта. Връзката им била доста бурна и двамата бърз заживели заедно, а любовта им грее и от общи снимки във фейсбук.


С днешна дата блондинката била неотлъчно до архитекта по време на предизборната му кампания, като играела ролята на негов фотограф и видеооператор.


Източник: ПИК


Източник: ПИК

Демократична България йорданка михайлова борислав игнатов
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0